Infor GasElek roept op tot STOP aan de deur-aan-deur verkoop

Bent u er niet op gesteld om u te laten inpakken door een deur-aan-deur verkoper van energie?

Plaats dan deze sticker “STOP – Geen verkoop aan de deur!” bij uw deurbel of op de postbus.

Een sticker met de boodschap “STOP”

De verkopers gaan van deur tot deur om energiecontracten af te sluiten. Die contracten zijn soms interessant, meestal zijn ze het niet. Het is echt oppassen geblazen! Teken niet om het even wat en vooral maak een vergelijking met uw huidig energiecontract voor dat je iets tekent.
Samen kunnen wij uw energiecontract vergelijken, ofwel komt u bij onze dienst op bezoek ofwel vult u het formulier in.

Samen met onze partners hebben wij een sticker uitgewerkt om de mensen bewust te maken van de problemen die veroorzaakt worden door de deur-aan-deur verkoop, maar nog meer om een STOP toe te roepen aan die deur-aan-deur verkoop.
De sticker zal er helpen voor zorgen dat de verkoper niet bij u aanbelt. En als hij toch aanbelt dan kan u klacht indien wegens oneerlijke handelspraktijken bij de economische inspectie die een sanctie kan uitvaardigen.
● Aarzel niet om misbruiken te signaleren bij contactpunt van de FOD Economie of bij de Ombudsdienst voor consumenten (klacht@ombudsmanenergie.be) of via onze dienst.
● Wil u graag stickers ontvangen “STOP – Geen verkoop aan de deur” ?
Contacteer dan ons kantoor Infor GasElek .

De Brochure
Voor meer informatie hebben wij een brochure voor u klaar met daarin de raadgevingen en de praktische informatie over de bescherming van de consument inzake energie. U kan de brochure ook bij ons verkrijgen.

Vergelijken is het belangrijkste!

Het blijft nog steeds van het grootste belang om uw bestaande energiecontract te vergelijken met het aanbod van de verkoper. Om dat te kunne doen mag u ons steeds een bezoek brengen.